menu

... als presentatiecoach

Dit ben ik. Marlies. Verhalenverteller.
Ik heb honderden uren televisie gepresenteerd, heb als dagvoorzitter en zangeres op vele podia gestaan en ik spreek met veel plezier voice overs in. En ik heb je iets te vertellen.
Over je lekker voelen wanneer je op een podium staat. Over het geven van een bevlogen presentatie. Over het vertellen van jouw verhaal.
In één of meerdere dagdelen ga ik met je aan het werk. Dat kan in een privé-sessie of in een kleine groep (tot 6 personen). Ik geef je tools om je verhaal te vertellen. We doen oefeningen waarmee je gaat voelen wat het verschil maakt. Maar bovenal zoeken we naar de verbinding tussen wie je bent en wat je vertelt. Je gaat ervaren dat je na één sessie al makkelijker spreekt voor groepen of in het openbaar.

Ben je nieuwsgierig?
Mooi! Dan hoor ik graag van je.

Nieuwe training

Op 25 oktober aanstaande organiseer ik weer een training met een open inschrijving. Deze training vindt plaats op het podium van theater de Hanzehof in Zutphen. Naast oefeningen voor live presentatie doen ook een online sessie waarin ik je tips geef om online presentaties leuker te maken.

Ben je nieuwsgierig?
Dan hoor ik graag van je!
25 oktober 2021
9.30 - 16.30 uur
max. 6 deelnemers
locatie: theater de Hanzehof, Zutphen
kosten:
€ 295,00 ex. btw voor zzp-ers
€ 395,00 ex. btw wanneer de werkgever betaalt
inclusief lunch

aanmelden kan via
info@marliesclaasen.nl

Dichtbij huis, dichtbij jezelf

Qua coaching heb ik iets nieuws opgezet met 2 collega's.
Een driedaags programma met de als thema Dichtbij jezelf.
Klik vooral door voor meer informatie!

Hoe kan ik je helpen?


 • Najaar 2021 pak ik de presentatietrainingen in een kleine groep weer op. Uiteraard volgens RIVM richtlijnen. Ook hier passeren alle bovenstaande onderwerpen, maar dan live en met veel opdrachten en oefeningen in de groep.
  Kosten € 295,- ex btw voor freelancers en zzp-ers en €395,- ex btw wanneer je werkgever betaalt.
 • online presentatietraining (2 x 75 min. in 2 weken).
  Hoe maak je contact via een webcam, hoe kun je voorbereiden? hoe kan je je stem gebruiken? hoe krijg je betrokken deelnemers? hoe wissel je af met beeldmateriaal? etc.. 
  Kosten €195,- ex btw
 • 1-op-1 online training waarbij ik je kan helpen met de voorbereiding van een specifieke (online) presentatie. We kijken naar je voorbereiding, op welke manieren je kunt aftrappen, de opbouw van je verhaal, hoe je interactie kunt bewerkstelligen en hoe je ervoor zorgt dat je boodschap beklijft.
  Prijs € 195,- ex btw per sessie van 75 min

tips


Nu we meer en meer online contact hebben met elkaar, heb ik vast een paar tips voor je op een rijtje gezet zodat je je online presentatie eenvoudig kan verbeteren. Succes!