menu

... als presentatiecoach

Dit ben ik. Marlies. Verhalenverteller.
Ik heb honderden uren televisie gepresenteerd, heb als dagvoorzitter en zangeres op vele podia gestaan en ik spreek met veel plezier voice overs in. En ik heb je iets te vertellen.
Over je lekker voelen wanneer je op een podium staat. Over het geven van een bevlogen presentatie. Over het vertellen van jouw verhaal.
In één of meerdere dagdelen ga ik met je aan het werk. Dat kan in een privé-sessie of in een kleine groep (tot 6 personen). Ik geef je tools om je verhaal te vertellen. We doen oefeningen waarmee je gaat voelen wat het verschil maakt. Maar bovenal zoeken we naar de verbinding tussen wie je bent en wat je vertelt. Je gaat ervaren dat je na één sessie al makkelijker spreekt voor groepen of in het openbaar.

Ben je nieuwsgierig?
Mooi! Dan hoor ik graag van je.

Hoe kan ik je helpen?


  • Met enige regelmaat organiseer ik presentatietrainingen met open inschrijving. Hou mijn site in de gaten voor nieuwe datat
  • Voor verschillende bedrijven en organistaties verzorg ik 'in company' trainingen. Zo werkte ik o.a. voor Qualogy, Vigor en Zest, Gelders Erfgoed, gemeente Apeldoorn en de Academie voor Systemisch werk.
  • 1-op-1 online training waarbij ik je kan helpen met de voorbereiding van een specifieke (online) presentatie. We kijken naar je voorbereiding, op welke manieren je kunt aftrappen, de opbouw van je verhaal, hoe je interactie kunt bewerkstelligen en hoe je ervoor zorgt dat je boodschap beklijft.
    Prijs € 245,- ex btw per sessie van 75 min

tips


In coronatijd hebben we de stap gezet naar meer online contact met elkaar. Ik heb een paar tips voor je op een rijtje gezet zodat je je online presentatie eenvoudig kan verbeteren. Succes!